Diensten

E-mail

Zakelijke E-mail

Welkom bij Peters Development, waar we de kracht van professionele communicatie begrijpen. Met onze 'Zakelijke E-mail' dienst krijgt u een e-mailadres gekoppeld aan uw eigen domeinnaam, wat essentieel is voor het versterken van uw merk en het verhogen van uw zakelijke geloofwaardigheid

Een eigen domeinnaam in uw e-mailadres maakt indruk en bevordert vertrouwen bij uw klanten en partners. U kunt meerdere e-mailadressen toevoegen voor diverse bedrijfsfuncties, wat ideaal is voor zowel ZZP'ers als grotere organisaties.

Onze service is compatibel met webmail en andere e-mailapplicaties, waardoor u flexibel en efficiënt kunt communiceren. Kies voor een zakelijk e-mailadres van Peters Development en presenteer uw bedrijf op zijn best.

De voordelen

Professionele Uitstraling

Vergroot uw geloofwaardigheid met een e-mailadres dat uw bedrijfsnaam weerspiegelt en professionaliteit uitstraalt.

Merkherkenning Verhogen

Een eigen domein in uw e-mail bevordert merkherkenning en helpt klanten uw bedrijf te onthouden.

Veelzijdige Communicatie

Koppel uw e-mail aan meerdere apparaten en platforms voor gestroomlijnde, efficiënte communicatie.

 • Kan ik meerdere e-mailadressen koppelen aan mijn domein?

  Absoluut! U kunt diverse e-mailadressen aan uw domein toevoegen. Dit is bijzonder handig voor bedrijven met meerdere afdelingen of teams. Elk teamlid kan zijn of haar eigen unieke e-mailadres hebben, wat bijdraagt aan een gestructureerde en professionele communicatie binnen uw organisatie. Bij ons email pakket zitten standaard 2 verschillende e-mailadressen. Heeft u er toch meer nodig? Geen probleem!

 • Is mijn zakelijke e-mail compatibel met andere e-mailapplicaties?

  Ja, onze zakelijke e-maildienst is ontworpen voor optimale compatibiliteit. U kunt uw zakelijke e-mail moeiteloos integreren met populaire e-mailapplicaties zoals Outlook, Gmail, of Apple Mail. Dit biedt u de vrijheid om uw e-mails te beheren op de manier die het beste past bij uw werkwijze en voorkeuren.

 • Hoe versterkt een e-mailadres met mijn eigen domein mijn merk?

  Een e-mailadres met uw eigen domeinnaam is een krachtige tool voor merkidentiteit en professionaliteit. Het toont aan dat u serieus bent over uw bedrijf en helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij uw klanten. Het vergroot ook de merkherkenning, omdat uw domeinnaam consistent wordt weergegeven in elke communicatie, wat bijdraagt aan een sterker en herkenbaarder merk.

 • Kan ik mijn domeinnaam voor zowel mijn e-mail als mijn website gebruiken?

  Ja, absoluut! Als u al een zakelijk e-mailadres bij ons heeft met een eigen domeinnaam, kunt u deze domeinnaam ook gebruiken voor uw nieuwe website. Dit biedt een consistente en professionele uitstraling voor uw online aanwezigheid. Als u geïnteresseerd bent in onze ZZP tool, kan deze eveneens worden geïntegreerd onder dezelfde domeinnaam. Let wel, voor de hosting van de website zijn extra kosten verbonden en voor het gebruik van de ZZP tool gelden abonnementskosten. Deze integratie zorgt ervoor dat uw zakelijke tools naadloos onder één merknaam functioneren.

 • Kan ik mijn huidige domeinnaam gebruiken voor diensten van Peters Development?

  Absoluut! Als u al een domeinnaam bezit, kunnen wij deze gebruiken voor uw e-mail en andere diensten. U hoeft alleen de verhuiscode aan te vragen bij uw huidige hostingprovider en deze aan ons te verstrekken. Zodra de domeinnaam naar ons is overgebracht, kunnen we deze naadloos integreren voor uw zakelijke e-mail en eventuele andere online diensten die u via ons wilt gebruiken. Dit proces zorgt ervoor dat uw bestaande domeinnaam effectief wordt ingezet binnen ons dienstenaanbod.

  Let op: heeft u hier ook een website aan gekoppeld? Dan moet deze mee verhuizen naar onze hosting.

Tarieven
Zakelijke E-mail Hosting
 • E-mail hosting met uw bedrijfsnaam
 • Herkenbaar voor klanten
 • Te gebruiken als webmail maar ook in andere e-mailprogramma's
 • Tot 2 verschillende e-mailadressen met elk een 15GB inbox

€9.49

/per maand
Extra e-mailadres
 • Een extra e-mailadres
 • 15GB inbox
 • * Zakelijke E-mail Hosting vereist

€3.49

/per maand
Optionele Diensten
Instellen op locatie
Wilt u de e-mail liever zelf niet instellen op uw apparaten? Kies voor onze persoonlijke installatieservice voor zakelijke e-mail. Ons team bezoekt uw locatie om alles naadloos in te richten.

Prijs op aanvraag

Zakelijke E-mail aanvragen?

Contact opnemen

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks