De tool voor ZZP

Eenvoudig facturen, betalingen, klanten- en productbeheer,
websitebeheer en dataverzamelingen.

De ZZP tool maakt het mogelijk, probeer het nu!

Wat houdt deze ZZP tool in?

Met onze innovatieve ZZP toolkit maakt u het maken en versturen van facturen gemakkelijker dan ooit. Onze online tool biedt u de mogelijkheid om uw producten en klanten eenvoudig te registreren en te beheren, zodat u ze vervolgens eenvoudig in uw facturen kunt opnemen. Onze toolkit integreert ook met de betaalplatformen IDEAL en PayPal, zodat uw facturen snel en eenvoudig kunnen worden betaald.

Onze toolkit biedt ook een geavanceerd content management systeem, zodat u zelf uw website of webshop kunt beheren en aanpassen. Hierdoor heeft u altijd de volledige controle over de inhoud van uw website, en kunt u deze eenvoudig bijwerken en optimaliseren voor zoekmachines.

Onze toolkit is ontworpen om te worden gebruikt door meerdere mensen, waaronder ondernemers, freelancers en ZZP'ers. Als beheerder kunt u zelf accounts aanmaken en instellen welke rechten deze accounts hebben, zoals het maken en beheren van facturen, producten of andere data. Hierdoor kunt u eenvoudig samenwerken met uw team en uw bedrijfsprocessen efficiënter beheren.

Onze ZZP toolkit is uiterst flexibel en biedt u tal van mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw facturen eenvoudiger te maken, uw website of webshop te beheren of uw data te verzamelen, onze toolkit biedt u de tools en functionaliteiten die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze ZZP toolkit u kan helpen bij het groeien van uw bedrijf.

 

Klanten beheren

Optimaliseer uw klantbeheer en verhoog uw productiviteit met de Klant module in de ZZP tool.
Gemakkelijk nieuwe klanten toevoegen en ordenen via labels, overzichtelijk inzicht in hoeveel een klant aan facturen heeft opgebracht en hoeveel hiervan nog betaald moet worden. Bewaar klantnotities en bekijk uitgestuurde mails naar de klant direct vanuit deze tool.
De Klant Module is standaard bij elk pakket inbegrepen.

 

Facturen maken? Zo gefixt!

Met het Facturatie pakket maakt u snel en eenvoudig facturen.
Voor nieuwe klanten of selecteer de gegevens van bestaande klanten. Stuur de factuur naar de klant via e-mail, met het optionele online betaalscherm kunnen zij de betaling uitvoeren via iDEAL of PayPal.
Na een succesvolle betaling wordt de factuur automatisch als betaald geregistreerd, maar dit kan ook handmatig.
Download uw facturen gemakkelijk tussen specifieke periodes voor efficiënte boekhouding.
Er is geen maximaal aantal facturen dat per maand gemaakt kunnen worden.

Bij het Facturatie Plus pakket krijgt u ook toegang tot productbeheer.
Bewaar en beheer gemakkelijk uw producten, voeg foto's en notities toe, categoriseer de producten en hou de voorraad en prijsgeschiedenis bij.
Voeg producten eenvoudig toe aan facturen, de voorraad wordt automatisch bijgewerkt. Bekijk op lange termijn welke producten het best presteren.

 

Website zelf beheren?

Met ons Webmaster pakket heeft u de volledige controle over uw website. Maak eindeloos veel nieuwe pagina's en pas teksten en afbeeldingen naar uw wens aan. Maak het voor uw klanten gemakkelijk om contact met u op te nemen via een contactformulier, of geef hen inzicht in uw diensten en producten op een duidelijke diensten- of productenpagina. Of wilt u een blog, een klanten-dashboard of iets anders op uw site hebben? Met ons Webmaster Pakket kunt u het allemaal realiseren!

Met Peters Development heb je de ideale partner voor het creëren en beheren van uw website. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en realiseren een website die aansluit bij uw bedrijf. Binnen enkele weken kunt u al genieten van uw nieuwe online visitekaartje.
Laat uw website zijn werk doen en richt u op wat er écht toe doet.
Meer informatie.

 

Eigen data verzamelingen maken?

Verzamel uw belangrijke data efficiënt met de data verzamelingen binnen de ZZP tool. Wij bieden eenmalige opzetmogelijkheid, waarna u onbeperkt data kunt toevoegen, bewerken en verwijderen volgens uw wensen. Onze data verzamelingen bieden u de controle en flexibiliteit die u nodig hebt om uw data te beheren.

Met ons Webmaster pakket kunt u de data verzamelingen ook presenteren op uw website. Of het nu gaat om openingstijden, beoordelingen, mededelingen of klachten die binnenkomen via een formulier op uw site, alles kan worden weergegeven en beheerd via deze data verzamelingen in de ZZP tool.

 

Krijg meer inzicht

Met onze intuïtieve dashboards in de ZZP tool, kun je op eenvoudige wijze inzicht krijgen in de cijfers van je bedrijf. Onze dashboards vertalen de data naar overzichtelijke grafieken en rapporten, waardoor je snel kunt bepalen hoe het staat met je betaalde en onbetaalde facturen, de verkoop van je producten en de totale omzet. Bekijk in één oogopslag je kwartaal- en jaarcijfers en vergelijk deze met de cijfers van het verleden, zodat je altijd op de hoogte bent van je bedrijfsresultaten en hoeveel er naar de belastingdienst moet worden overgemaakt. Onze dashboards geven je meer inzicht en controle over de financiën van je bedrijf.

Onze klanten over De ZZP tool

Cas Schouten
Wakka vd Schout

Ben nu al 4 maanden aan het werk met het Facturatie Plus pakket. Tot nu toe werkt het perfect! Geen aanmerkingen of verbeterpunten. Ik hoop dat ze dit concept blijven door ontwikkelen!

Mike Derks
Derks Veiligheid en Dienstverlening

Als ZZP’er moet je je opdrachten uitvoeren, maar daarnaast ook je papierwerk doen. Het Facturatie pakket zorgt er voor dat ik mijn facturen snel kan maken, overzichtelijk bewaar en makkelijk kan versturen binnen enkele minuten. Hierdoor werk ik nu veel efficiënter!

Moyà

Het Facturatie pakket van de ZZP tool is duidelijk, strak en overzichtelijk. Alle kenmerken voor een correcte factuur. Ik werk er nu 3 maanden mee en ben erg tevreden.