Onze Diensten

Bekijk hieronder onze diensten, we kunnen je vast ergens mee helpen!

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

De ZZP tool

Onze online tool voor ZZP'ers biedt u snelle en eenvoudige factureringsoplossingen, zodat u zich op de belangrijke zaken in uw bedrijf kunt concentreren. Met inzicht in uw klanten en hun omzet en de mogelijkheid om facturen tussen periodes te downloaden voor uw boekhouding, maken wij het beheer van uw bedrijf gemakkelijker dan ooit. Bovendien kunt u ook uw website of webshop beheren binnen de ZPP tool, door teksten en pagina's te bewerken. Ontdek wat onze ZZP tool nog meer voor u en uw bedrijf kan betekenen!

De ZZP tool

Website

Website

Bij Peters Development helpen wij u bij het realiseren van uw droomwebsite. Of u nu op zoek bent naar een professionele online aanwezigheid om uw bedrijf te presenteren of om klanten gemakkelijk contact te laten opnemen, wij hebben de perfecte oplossing. Onze ZZP tool of Silverstripe CMS systemen staan garant voor eenvoudig websitebeheer, waarmee u zelf uw teksten kunt aanpassen en nieuwe pagina's kunt toevoegen. Kijk snel wat wij voor u kunnen betekenen en laat uw bedrijf online stralen met een website op maat.

PHP

Met meer dan 7 jaar ervaring in PHP, biedt Peters Development u uitgebreide en professionele oplossingen voor elk project. Of het nu gaat om het opzetten van een CRM-systeem, een complexe API of een andere technische uitdaging, onze specialisten zijn gereed om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de laatste technologieën en methodes, zodat u kunt blijven groeien en innoveren met uw bedrijf. Kies Peters Development voor een betrouwbare en efficiënte service.

PHP