Breng uw Visie Tot Leven

Met innovatieve weboplossingen op maat

Bij Peters Development transformeren we uw zakelijke ambities in digitale realiteit. Versterk uw online aanwezigheid met op maat gemaakte webapplicaties, websites en webshops, of vereenvoudig uw bedrijfsvoering met onze speciaal ontworpen ZZP-tool. Beheer facturen moeiteloos en ontvang betalingen sneller via iDEAL of PayPal, allemaal binnen een gebruiksvriendelijke omgeving.

  • Nobelen Interieurbouw
  • Boosted Dynamics
  • Derks Dienstverlening en Veiligheid
  • Hoogher
  • Nobelen interieurontwerp en interieurstyling
  • Wakka vd Schout

We hebben al een breed scala aan ondernemers geholpen om hun digitale potentieel te realiseren.

Peters Development logo
Professionele webontwikkelaar van Peters Development die geconcentreerd aan een project werkt in een modern kantoor met groene planten en sfeerverlichting.

%

Klant Tevredenheid

95

8

+

Jaar Ervaring

Geavanceerde grafieken die stijgende digitale groei weergeven op een monitor in een strak kantoor bij Peters Development.
OVER ONS

Uw Partner in Digitale Groei

Wij combineren technologische vernuft met zakelijk inzicht om op maat gemaakte weboplossingen te leveren die uw bedrijf vooruit helpen. Ontdek hoe onze aanpak in web-ontwikkeling en e-commerce innovatie u kan helpen excelleren in uw branche.

Bekijk onze diensten

Facturatie Gemak voor Freelancers

Onze ZZP-tool met iDEAL-integratie stroomlijnt uw facturatieproces, zodat u meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Bekijk ZZP-tool

State-of-the-art Webtechnologie

Onze oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologische innovaties, wat resulteert in een betrouwbaar en schaalbaar platform waarop u kunt vertrouwen.

Bekijk projecten

Toegewijde Ondersteuning

Met een klanttevredenheidspercentage van 95% streven we ernaar om elke interactie met onze klanten uitzonderlijk te maken.

Contact opnemen
PORTFOLIO

Recente Projecten

Ontdek de creatieve en technologische prestaties van Peters Development. Elk project in ons portfolio is een testament aan onze nauwkeurige benadering en onze toewijding aan digitale excellentie. We zijn trots op wat we samen met onze klanten hebben bereikt.

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Onze Expertises: Maatwerk Diensten voor Groei

01

Webapplicatie

Bij Peters Development zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte webapplicaties die innovatie en gebruiksgemak samenbrengen. Onze toepassingen zijn ontworpen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Ontdek hoe onze oplossingen uw dagelijkse werkzaamheden kunnen transformeren en bijdragen aan uw bedrijfsgroei.

Meer over webapplicaties

02

ZZP Tool

Onze ZZP Tool is de ultieme oplossing voor zelfstandigen die hun administratie willen vereenvoudigen. Deze tool helpt u bij het efficiënt beheren van uw facturatie, het ontvangen van iDEAL of PayPal betalingen, en u kunt uw website erin beheren. Allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke interface. Bevrijd uzelf van de administratieve rompslomp en houd meer tijd over voor uw passie en groei van uw bedrijf.

Meer over de ZZP Tool

03

Website

Een professionele website is het visitekaartje van uw bedrijf. Peters Development ontwerpt en ontwikkelt responsieve websites die perfect aansluiten bij uw merk en uw bezoekers boeien. Wij zorgen voor een optimale gebruikerservaring met een balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor uw online aanwezigheid net zo indrukwekkend wordt als uw bedrijf zelf.

Meer over websites

04

E-mail

Versterk de communicatie van uw onderneming met een professionele zakelijke e-mail van Peters Development. Krijg een betrouwbaar en veilig e-mailadres dat uw bedrijfsnaam draagt, versterkend uw merk bij elke verzonden mail. Onze e-mailservices zijn geoptimaliseerd voor gebruiksgemak en beheer, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

Meer over zakelijke e-mail

05

Webshop

Start of optimaliseer uw online verkoop met een op maat gemaakte webshop van Peters Development. Onze e-commerce platforms zijn veilig, schaalbaar en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten gemakkelijk kunnen navigeren en aankopen kunnen doen. Wij integreren de nieuwste online verkoop technologieën om ervoor te zorgen dat uw webshop de concurrentie voor blijft.

Meer over webshops
Maak kennis met ons deskundige team

Ons Team

Ontmoet de experts achter Peters Development: een groep gedreven professionals die samenwerken om uw digitale visie tot leven te brengen. Maak kennis met ons team!

Bas Peters

Bas Peters

Full Stack Developer
Peters Development
Mike Smit

Mike Smit

Full Stack Developer
Value Adding
Marijn Pluijm

Marijn Pluijm

Beeldmaker
Marijn Pluijm Multimedia