Diensten

ZZP Tool

ZZP Tool: Uw Alles-in-één Zakelijke Partner

 

Welkom bij de ZZP Tool, het platform waar gebruiksgemak en functionaliteit hand in hand gaan. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom biedt onze tool u een complete set aan modules die uw dagelijkse bedrijfsvoering vereenvoudigen en efficiënter maken.

 

Facturatie en Klantenbeheer Gemakkelijk Gemaakt

Onze factuurmodule maakt het opstellen en versturen van facturen kinderspel, terwijl de klantenmodule u helpt uw contacten en klantgegevens overzichtelijk bij te houden. Samen vormen ze het kloppend hart van uw financiële administratie, geïntegreerd met Mollie voor een naadloze betalingservaring.

 

 

Een Module voor Elk Aspect van Uw Bedrijf

Of u nu producten beheert, content voor uw website wilt publiceren of online betalingen wilt verwerken, onze modules zijn ontworpen om u volledige controle te geven. Met functies variërend van productbeheer tot een CMS en een webshop, biedt de ZZP Tool een breed spectrum aan mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.

 

 

Ontdek en Personaliseer

Duik dieper in elke module via onze subpagina's en zie hoe u de ZZP Tool kunt aanpassen aan uw unieke bedrijfsprocessen. Begin vandaag nog met het vereenvoudigen van uw werkzaamheden en het optimaliseren van uw zakelijke workflow met de ZZP Tool.

De voordelen

Factureren met Flair

Versnel uw facturatieproces en verhoog uw professionele uitstraling met slechts enkele kliks.

Dashboards met Diepgang

Krijg helder zicht op financiën met uitgebreide dashboard grafieken en BTW-overzichten.

Betalingen in een Handomdraai

Ontvang online betalingen snel via Mollie met onze geïntegreerde betaaloplossing.

Multi-User Mogelijkheden

Werk samen in één systeem met op maat gemaakte gebruikersrechten voor uw team.

Zorgeloze Start

Wij installeren uw ZZP Tool met gekozen modules op een beveiligd uniek domein, klaar voor gebruik binnen maximaal 2 werkdagen.

Op Maat Gemaakte Communicatie

Pas e-mailcontent aan om uw unieke merkstem te laten resoneren in elke klanteninteractie.

Slimme Dashboardinzichten voor Slimme ZZP

Zet krachtige data om in slimme beslissingen met het dashboard van de ZZP Tool. Een helder overzicht van uw bedrijfsprestaties is essentieel voor succes. Daarom bieden wij u real-time grafieken en analytics die u niet alleen uw maandelijkse en kwartaal omzet tonen, maar ook inzicht geven in de BTW die u verschuldigd bent. Met deze informatie binnen handbereik, kunt u beter plannen, slim budgetteren en uw financiële groei stimuleren.

 

Ons dashboard is ontworpen om u een duidelijk beeld te geven van waar u staat en waar u naartoe kunt. Van de eerste blik in de ochtend tot de laatste check 's avonds, u hebt de vinger aan de pols van uw financiële gezondheid. De ZZP Tool zorgt ervoor dat u voorbereid bent op de toekomst, elke dag weer.

 

zzp-tool-dashboard-charts-1.webp

Enthousiast geworden?

Vraag de ZZP Tool aan

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks