Diensten

Webshop

Webshop laten maken?

Bij Peters Development specialiseren we ons in het creëren van webshops die zowel startende als gevorderde ondernemers ondersteunen in hun digitale groei. Elke onderneming, of het nu gaat om een creatieve hobbywinkel of een gevestigde onderneming, verdient een webshop die uitblinkt in zowel design als functionaliteit. Ons doel is het realiseren van een online winkelervaring die perfect aansluit bij uw unieke bedrijfsidentiteit en uw positie in de digitale wereld versterkt.

 

Een webshop hoeft niet altijd grootschalig te zijn. Wij begrijpen de unieke behoeften van kleinere ondernemingen en bieden flexibele oplossingen die passen bij uw budget en doelgroep. Onze webshops combineren een stijlvol design met SEO-optimalisatie en gebruiksvriendelijke e-commerce functionaliteiten, waardoor uw producten effectief gepresenteerd en verkocht kunnen worden.

 

Voor de kleinere ondernemers is onze webshop module in de ZZP tool ideaal. Deze module biedt een eenvoudige, kosteneffectieve manier om uw producten online aan te bieden, zonder de complexiteit van een grote webshop. Kies voor Peters Development en laat uw onderneming, ongeacht de grootte, groeien in de online markt. Neem vandaag nog contact op om uw digitale etalage te starten.

De voordelen

Gebruikersgemak

Eenvoudig beheer van producten en bestellingen, plus moeiteloze integratie met betalingssystemen en logistiek.

24/7 Verkoop

Uw webshop is altijd open, wat betekent dat klanten op elk moment, dag en nacht, aankopen kunnen doen.

Schaalbaarheid

Pas uw webshop eenvoudig aan als uw bedrijf groeit, voeg nieuwe producten toe en breid uit naar nieuwe markten zonder fysieke beperkingen.

 • Kan ik een kleine webshop starten voor mijn lokale bedrijf?

  Zeker, onze webshopoplossingen zijn perfect voor elk bedrijf, groot of klein. Of u nu een lokale ondernemer bent of een hobbywinkel runt, wij bieden op maat gemaakte webshops die aan uw specifieke behoeften voldoen.

 • Zijn jullie webshops geoptimaliseerd voor mobiele apparaten?

  Absoluut! Al onze webshops worden ontworpen met een responsief design, wat betekent dat ze perfect werken op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit zorgt voor een optimale winkelervaring voor al uw klanten, ongeacht het gebruikte apparaat.

 • Hoe zit het met SEO en het vinden van mijn webshop in zoekmachines?

  Wij zorgen ervoor dat elke webshop SEO-geoptimaliseerd is om betere zichtbaarheid en hogere rankings in zoekmachines te garanderen. Dit helpt uw doelgroep om uw online winkel gemakkelijk te vinden.

 • Is er een eenvoudige oplossing voor kleine ondernemers?

  Voor kleinere ondernemers bieden we een webshop module in onze ZZP tool. Deze module is gebruiksvriendelijk, kosteneffectief en ideaal voor wie een eenvoudige, maar effectieve online verkooppresentatie wil.

Tarieven
ZZP Tool Webshop
 • Webshop binnen de ZZP Tool omgeving
 • Ideaal voor kleinere of lokale ondernemers
 • iDEAL & PayPal betalingen
 • Of laat klanten afrekenen in de winkel
 • Goedwerkende webshop
 • Producten zelf in beheer
 • Standaard thema's beschikbaar

€899

/Vanaf
Complete Webshop
 • Uitgebreide webshop
 • Maatwerk
 • SEO geoptimaliseerd
 • Webshop die met u meegroeit
 • Ideaal voor MKB'ers
 • Integraties met andere diensten
 • Opties bespreekbaar

Prijs op aanvraag

Optionele Diensten

Laat uw webshop opvallen met professionele fotografie, meeslepende videografie en een kenmerkend logo. Ga een stap verder met een volledige huisstijl die de identiteit van uw merk versterkt.

Fotografie
Laat de visuele identiteit van uw merk spreken met professioneel genomen product of bedrijfsfoto's.

€299

/ vanaf
Logo
Transformeer uw merkidentiteit met een onderscheidend logo, ontworpen om indruk te maken en uw waarden te weerspiegelen.

€69

/ vanaf
Videografie
Breng uw merk tot leven met boeiende videocontent die de essentie van uw bedrijf of product op een dynamische wijze presenteert.

€599

/ vanaf

Klaar voor uw nieuwe webshop?

Laten we praten

Wij zijn fijn geholpen voor onze nieuwe website en zijn en zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Nobelen Interieurbouw

Johan van den Nobelen

Al een jaar gebruik ik de facturatiefuncties van de ZZP Tool met geweldige resultaten. Alles werkt vlekkeloos, zonder klachten of verbeterpunten. Ik ben benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van dit concept!

Wakka vd Schout

Cas Schouten

Als ZZP'er balanceer ik tussen opdrachten en administratie. Dankzij de ZZP Tool maak en verstuur ik facturen snel en bewaar ik ze overzichtelijk. Mijn werk is nu veel efficiënter!

Derks Dienstverlening en Veiligheid

Mike Derks